DIY-laatikot bestmaneille

on
maanantai 22. lokakuuta 2018

Moi kaikille! Hääsuunnitteluja saadaan pikkuhiljaa vietyä vähän eteenpäin, mutta pieni ahdistus alkaa jo iskeä. Etenkin kun huomasin tänään Tahtoo-sivuston tiedoista, että häihimme on "enää" tasan 250 päivää, hui! Jos löytäisin itselleni häämekon tämän vuoden puolella, niin olisin helpottunut ja onnellinen.

No mutta, sitten siirrytäänkin itse tähän postaus-aiheeseen. Me teimme Eetun kanssa bestmaneille tälläiset aika hienot laatikot, joilla olisi tarkoitus pyytää Eetun valitsemia henkilöitä suorittamaan bestmanin tehtävää.

Laatikot ovat olleet valmiina jo kahden kuukauden ajan, mutta niistä on annettu vasta yksi. Eetulla on ollut vaikeuksia päättää, kenet kaksi muuta haluaisi pyytää bestmanikseen. No, suodaan hänelle aikaa miettiä rauhassa tärkeää päätöstä.

Laatikkojen kanteen sisäpuolelle olisi tarkoitus tulla vielä jokin Eetun runoilema teksti, mutta sekin on vielä vaiheessa. Toisaalta Eetu antoi jo parhaalleystävälleen laatikon ilman tekstiä ja samalla kysyi "olisitko mun bestman?", joten eihän se sitä tekstiä edes välttämättä vaadi.

Ja vaikka Eetu olikin jo aiemmin tätä ystäväänsä tehtävään kysynyt, niin nämä laatikot olivat jotenkin kiva ylimääräinen lisä, etenkin kun tykkään näperrellä tälläisiä. Ja voitteko uskoa, Eetukin innostui näiden tekemisestä niin paljon, että kannethan ovatkin loppupeleissä täysin Eetun käsialaa!

 
Ostin sinellistä nämä pahvilaatikot ja tuollaista narua, joka näyttää aika kivalta kun sitä leikkasi saksilla lyhyemmäksi ja asetteli rasian pohjalle.

 
  
Ja te tiedättekin mikä on lopputulos, kun insinöörin laittaa suunnittelemaan kanteen piirrettäviä kuvia. Näitä mitattiinkin tarkasti viivottimen kera. Mutta kieltämättä näistä tuli kyllä aika hienot!


 
Laatikkojen sisään ostin vielä pienet söpöt pullot viskiä. Ja tältä laatikot tosiaan näyttivät valmiina. Mitäs tykkäätte? Ainakin näitä oli kiva askarrella eikä hintakaan päätä huimannut, olisikohan näihin mennyt kaikenkaikkiaan n. 20€. Joten jos yhtään kiinnostaa näpertely, niin eikun tuumasta toimeen! 

Kivaa alkanutta viikkoa ja syksyn jatkoa kaikille!

12 kommenttia on "DIY-laatikot bestmaneille"
 1. On kyllä kivat boxit! Yksinkertaiset ja tyylikkäät, tällaiset olisivat varmasti monen bestmanin mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Joo tarkoitus oli pitää nimenomaan hyvin simppelinä nämä laatikot. Häätkin tulevat olemaan koristelultaan mahdollisimman yksinkertaiset ja kauniit :)

   Poista
 2. Tosi hienot laatikot! 😊 meillä on bestmanien lahjat vielä ihan hakusessa 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! No ei paniikkia, jossei ideoita synny niin eihän ne pakollisia ole :)

   Poista
 3. Ihanan yksinkertaiset ja kivat! Sisälmyskin on varmasti miehen, kuin miehen mieleen - ei mitään turhaa "roinaa" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo nimenomaan, bestman voi vaikka sujauttaa pullon povitaskuun :D

   Poista
 4. Tosi siistit! Ihana idea, ja hei nää menis todellakin isänpäiväänkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta, empä tullut ajatelleeksi! Hyvä idis!

   Poista
 5. Vau, ompa hienot! 😊 Välillä mua harmittaa, että järjestettiin omat häät 4 kuukaudessa, siinä jäi kaikki vähänkin "ylimääränen" pois tehtävälistalta. Nauti, stressaa, nauti stressistä, lopputuloksena teille tulee varmasti ihana päivä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Huh 4kk kuulostaa mahdottomalta 😅

   Poista
 6. Hauska idea, voisi hyvin kuvitella bestmanien ilahtuvat noista :)

  VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram