Love me do-messujen parhaat löydöt

on
sunnuntai 7. lokakuuta 2018
Moikka pitkästä aikaa! Täällä hääblogin puolella on nyt ollut aika hiljaista viime aikoina, koska opiskelu on vaatinut paljon aikaa. Meillä on todella paljon itseopiskelua, joten tehtävien tekoon on pakko löytää kotona aikaa.


Tänä viikonloppuna sai onneksi hetkeksi suunnata ajatukset koulun sijasta tuleviin häihin. Oltiin eilen kaasoni Kristan kanssa Love me do-messuilla Kaapelitehtaalla ja olihan sinne eksynyt tosiaan muutama muukin ihminen.


Tultiin messuille vähän kymmenen jälkeen ja ehdittiin sopivasti kiertää kaikki osastot läpi ennen kotimaista häämuotinäytöstä, joka alkoi yhdeltä.


Messuilla oli paljon koruja, asusteita, pitopalveluita, juhlatiloja, valokuvauspalveluita, floristeja, musiikkia, ohjelmaa ja niin edelleen. Häämekkojakin oli jonkin verran, mutta ei oikeastaan mitään itselleni mieleistä.


Paras löytö messuilla oli ehdottomasti Naskali Leather käsityönä valmistetut rusetit. Upeiden rusettien valmistukseen on käytetty nyrkkeilyhanskojen nahkaa. Rikkoutuneet nyrkkeilyhanskat saavat siis roskikseen päätymisen sijasta uuden elämän rusettien muodossa.


Hienon tarinan lisäksi valmistuksen takana seisova mies oli hyvin sympaattinen ja lämmin. Rakastuin näihin rusetteihin ja onnekseni ne miellyttivät myös Eetun silmää. Ihan pakko saada Eetulle ja molemmille pojille tuollaiset.


Messuilla oli muutamia esimerkkikattauksia ja erityisesti yksi kattaus herätti kiinnostukseni. Kattaus oli muutoin pidetty hyvin yksinkertaisen kauniina, mutta yksityiskohtana siinä oli puiset istumapaikka kyltit.


Tänä vuonna ensimmäistä kertaa häämessuilla oli myös hääkirpputori. Tämän kesän morsiamet olivat siellä myymässä omista häistään jääneitä koristeita ja mekkojaan.


Messuilla alkoi kotimaisen häämuotinäytöksen jälkeen Suomen suurin hääkakkutasting. Siihen oli kuitenkin niin mielettömän pitkä jono, että päädyttiin siinä vaiheessa lähtemään kotia kohti.


Seuraavat Love me do-messut järjestetään 19.-20.1.2019, eli melko samoihin aikoihin kuin Wanhan sataman Mennään naimisiin-messut, jotka pidetään siis 12.-13.1.2019.

Oliko joku teistä eilen samoilla messuilla? Mikä oli teidän mielestä paras löytö?
4 kommenttia on "Love me do-messujen parhaat löydöt"
  1. Meillä kanssa Jarkko ihastui noihin Naskalin rusetteihin vuodentakaisilla Love me do -messuilla ja päädyttiin tilaamaan sekä Jarkolle että bestmaneille nahkarusetit. Tosi hienoja plus tosiaan tekijä on todella symppis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en yhtään ihmettele että joku muukin on rakastunut noihin rusetteihin! Aivan älyttömän ihania ja kivaa vaihtelua perinteisille ruseteille. Kiva kuulla että teilläkin on positiivinen kokemus myös tekijästä :)

      Poista
  2. Itsekin ihastuin messuilla tuohon kuvan kattaukseen. Etenkin nuo kultaiset aterimet, servetit ja nimikyltit olivat tosi nätit 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, ehkä pakko sijoittaa noihin nimikyltteihin ja hankkia myöskin tuollaiset! Onhan noi ihanat<3

      Poista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram