Huomenlahja: Boudoir-kuvaus

on
tiistai 2. heinäkuuta 2019
Boudoir

Huomenlahjakuvaus


Halusin antaa Eetulle häiden jälkeisenä aamuna huomenlahjan, se on vain sellainen yleinen perinne.

Kävin pari viikkoa ennen häitä boudoir-kuvauksessa lahjakkaalla Annina Segermanilla. Juuri ennen kuvauksia olin käynyt koemeikissä ja -kampauksessa, joten oli samalla kiva hyödyntää tuota upeaa Sallin loihtimaa lookkia.

Boudoir

Hyvällä maulla otettuja kuvia


Olin ennen kuvauksia kertonut Anninalle toiveistani kuvien suhteen. Toivoin kauniita ja hyvällä maulla otettuja kuvia, eli ei mitään liian paljastavia. Annina tiesi heti millaisia kuvia tarkoitan ja sanoi, että juuri sen tyylisiä kuvia hän on tavannut ottaakin.

Lisäksi sain Anninalta selkeät ohjeet sähköpostiin kuvausten suhteen. Ohjeissa oli mm. kerrottu minkälaisia vaatteita ja asusteita kuvauksiin voi ottaa mukaan. Itse otin mukaani valkoisen bodyn, kukkia, hunnun, aamutakin ja Eetun kauluspaidan.

Boudoir

Kuvaustilanne


Kuvaustilanne oli rento ja rauhallinen. Annina kertoi mistä vaatteista voimme aloittaa ja ohjeisti minua erilaisiin kuvausasentoihin. Kameran edessä oleminen ei tuntunut ahdistavalta tai jännittävältä mukavan ilmapiirin ansioista. Kuvauksen ohessa myös juttelimme niitä näitä, ja sekin loi sellaista turvallista oloa.

Kuvaukset kestivät arviolta noin kaksi tuntia ja siinä ajassa ehti ottamaan hyvin erityylisiä kuvia. Annina näytti välillä kamerastaan, minkälaisia kuvia hän oli ottanut ja kyseli millaisia kuvia toivoisin vielä otettavan.

Boudoir

Valmiit kuvat


Pian kuvausten jälkeen Annina laittoi minulle sähköpostiin linkin koevedos-kuvagalleriaan. Valitsin kuvagalleriasta haluamani määrän kuvia ja maksoin niistä sen mukaan, kuinka monta käsiteltyä kuvaa halusin. Saatuani valmiit kuvat sähköpostiini, kävin teettämässä niistä paperikuvat.

Halusin antaa yhden valokuvista Eetulle hääaamuna, ennen first lookkia ja vihkimistä. Vietimme häitä edeltävän yön erillämme, mutta olin antanut yhdelle bestmaneista valokuvan kirjekuoressa. Bestman oli sitten antanut tämän kirjekuoren hääaamuna Eetulle. Loput kuvat annoin Eetulle häiden jälkeisenä aamuna.

Boudoir

Eetu ilahtui näistä kuvista oikein paljon ja se on minulle tärkeintä. Oletteko te antaneet/aiotteko antaa puolisoilleni huomenlahjaa?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram