Häihin aikaa tasan vuosi

on
perjantai 29. kesäkuuta 2018

Moikka kaikki! Tänään on tasan vuosi siihen päivään, kun pääsemme vihdoin Eetun kanssa sanomaan toisillemme "tahdon"💗

Hääjärjestelyt ovat yhä vasta ihan alku tekijöissä, ainoastaan kirkko on varattu. Yhtä hääpaikkaa olemme käyneet katsomassa ja ensiviikolla käydään katsomassa vielä ainakin kahta. Kauheasti tekisi jo mieli askarrella paikkakortteja, kutsuja jne ja käydä ihastelemassa häämekkoja. Ehkä täytyy vielä hetki kuitenkin malttaa.


Sain selville vasta liian myöhään, että joillakin pariskunnilla on tapana järjestää tasan vuosi ennen häitä illanistujais-tyylinen tapaaminen kaasojen ja bestmanien kanssa. Illan aikana olisi tarkoitus fiilistellä tulevia häitä ja kaasot ja bestmanit saisivat tilaisuuden tutustua toisiinsa paremmin. Minusta ajatus kuulosti tosi kivalta ja aateltiin järjestää tällaiset illanistujaiset esimerkiksi puoli vuotta ennen häitä.

Itselläni on jo kaasot tiedossa, mutta Eetu ei taida olla ihan vielä päättänyt bestmanejaan. Ilmeisesti niitä saisi Eetun mielestä olla ainoastaan yksi, mutta olen yrittänyt suostutella harkitsemaan useampaa, esimerkiksi kolmea. Olisi sitten enemmän apukäsiä meidän tärkeää päivää varten ja saisimme keskittyä ainostaan toisiimme.


Olen miettinyt jotain kivoja pikku ylläreitä kaasoilleni, mutta en paljasta niistä vielä enempää(jos kyseiset kaasot sattuvat vaikka lukemaan tätä julkaisua). Teen kuitenkin myöhemmin oman postauksensa näistä yllätyksistä ja kaasojen reaktioista.

Kivaa viikonloppua!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram