Häitä edeltävä ilta

on
maanantai 22. heinäkuuta 2019
Yhteistyössä Sokos Hotel Vaakuna


Häitä edeltävä ilta


Häitä edeltävä yö eri osoitteissa


Töissä on kiirettä pitänyt, mutta vihdoinkin tartuin tuumasta toimeen ja ryhdyn purkamaan teille hääjuttuja! Aloitetaan loogisessa järjestyksessä häitä edeltävästä illasta. Halusimme Eetun kanssa nukkua häitä edeltävän yön erillään toisistamme. Eetu vietti illan bestmaniensa kanssa saunoen ja me suuntasimme kaasojeni kanssa Helsingin Sokos Hotel Vaakunaan. 

Häitä edeltävä ilta

Päädyimme Vaakunaan ensisijaisesti loistavan sijainnin vuoksi. Hääaamun meikit ja kampaukset nimittäin tehtiin keskustassa A.K.A Luovan tiloissa, joten meillä oli aamulla hyvin lyhyt matka meikkaukseen. Lisäksi yksi kaasoistani oli yöpynyt kyseisessä hotellissa aiemminkin ja osasi siksi suositella sitä.

Häitä edeltävä ilta

Päivä ennen häitä oli kiireinen, mutta myös ihana


Olimme kaasojen kanssa juosseet koko päivän pitkin Helsinkiä hoitamassa viimeisiä hääjuttuja ennen kuin pääsimme saapumaan hotellille. Olimme mm. noutaneet pöytäliinat ja vieneet ne hääpaikalle, hakeneet kampauksen kukat floristilta ja vieneet häämekon valmiiksi kampaamon tiloihin. Ihan viimeisenä veimme vielä lapset mummolaan hoitoon.

Tekemistä oli siis riittänyt koko päivälle, joten oli niin ihanaa päästä lopultakin illalla hotellille rauhoittumaan ja keskittämään ajatuksiaan tulevaan hääpäivään. Mutta toisaalta vaikka päivä olikin ollut kiireinen, niin meillä oli silti ollut kaasojen kanssa todella hauskaa ja naurua todellakin riitti.

Häitä edeltävä ilta

Upea sviitti Helsingin ytimessä


Ihastuin hotellihuoneeseemme samantien. Sviitissä oli kaksi erillistä makuuhuonetta, oleskelutila, kylpyhuone ja eteinen. Huone oli tilava, mutta myös valoisa suurten ikkunoiden ansiosta. Ikkunoista oli myös upeat näkymät suoraan Helsingin ytimeen.

Häitä edeltävä ilta

Häitä edeltävä ilta

Oleskelutilasta viihtyisän ja kodinomaisen teki sohva (jonka sai myös tarvittaessa levitettyä). Olohuoneessa oli myös pieni pöytäryhmä, jonka ääressä lakkasimme illalla toisiltamme kynsiä. Lisäksi siskoni järjesti meille kaikille oikein kunnon naurut omalla "älä todellakaan liimaa tekokynsiäsi näin"- ohjelmanumerollaan😂

Häitä edeltävä ilta

Ihana illallinen ravintola Loisteessa


Kaasoni olivat järjestäneet pari ihanaa yllätystä viimeiselle illalleni neiti Karhusolana. Ihan aluksi sain heiltä upean polttarikirjan, jonka he olivat yhdessä askarrelleet alusta loppuun saakka. Kirja oli kyllä todella upea ja sen eteen oli käytetty selvästi paljon aikaa.

Häitä edeltävä ilta

Emme kauaa hengähtäneet hotellilla, kun kaasoni jo ilmoittivat, että nyt lähdetään. Minulla ei ollut aavistustakaan, mihin he minua oikein vievät. Ensimmäinen pysähdys oli Alkossa, josta haimme illaksi pullon valkoviiniä ja seuraavalle päivälle skumppaa.

Häitä edeltävä ilta

Alkosta palasimmekin takaisin hotelliimme, mutta hissi ei pysähtynytkään meidän kerroksessamme, vaan jatkoi vielä ylöspäin. Astuimme hissistä ulos ja olimme saapuneet Ravintola Loisteeseen. Tytöt olivat tehneet sinne pöytävarauksen, joten pääsimme heti syömään. Ravintolasta oli upeat näkymät Kampin Narinkkatorille. Tilasin lohipastaa ja kolmen suklaan kakkua, jotka olivat molemmat herkullisia.
Häitä edeltävä ilta

Illallisen jälkeen palasimme hotellihuoneeseemme ja avasimme viinipullon. Hörpimme viintä, nauroimme, juttelimme ja nauroimme hieman lisää. Istuskelimme ikkunalaudalla ja ihastelimme ilta-aurinkoa hotellin ikkunoista.

Häitä edeltävä ilta

Häitä edeltävä ilta

Kaiken kattava selviytymispakkaus


Olin juuri illan aikana maininnut kaasoilleni, että minun täytyy hakea kaupasta vielä hammasharja ja sheivaushöylä, kunnes joku tytöistä huomasi kylpyhuoneessa selviytymispakkaukset. Jokaiselle oli oma pakkauksensa ja ne sisälsivät hammasharjan ja -tahnan, suihkumyssyn, höylän, sheivausgeelin, vartalovoidetta ja jopa ompelusetin.

Häitä edeltävä ilta

Nämä pakkaukset olivat oikein positiivinen yllätys, koska eipähän tarvinnut lähteä ostamaan hammasharjaa. Plussaa olivat myös pahviset pakkaukset, perinteisten muovisten kääröjen sijaan.

Häitä edeltävä ilta

Aamulla herätyskello soi jo kuuden aikaan ja keräsimme tavaramme ja kirjasimme itsemme ulos hotellista. Aikaisen aikataulun vuoksi emme ehtineet käydä hotellin aamupalalla, mutta saimme onneksi hotellilta leivät ja kahvit ilmaiseksi mukaan. Tuossa viimeisessä kuvassa ollaankin jo hääpäivän puolella ja siitä lisää myöhemmin❤️

Häitä edeltävä ilta
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram