Ensikosketus häämekkoihin

on
perjantai 10. elokuuta 2018
Minulla oli eilen aivan super ihana päivä! Olimme nimittäin sopineet menevämme keskustan Sample Sale-tapahtumaan katselemaan häämekkoja. Päivä alkoikin ihanasti, kun rakas ystäväni Krista, joka on myös yksi kaasoistani, tuli meille aamulla mukanaan croisantteja, kahvia ja mansikoita. Saatiin siis ensin syödä yhdessä herkullinen aamiainen ja jatkaa sitten kohti keskustaa.


Tapahtumassa oli myynnissä muutamien suunnittelijoiden häämekkoja huimin alennushinnoin. Myymälä oli kuitenkin hyvin pieni, eikä valinnanvaraa ollut paljoa. Sovitin siellä kahta mekkoa, mutta kumpikaan niistä ei tuntunut omalta.


Kaikki kolme kaasoani olivat tulleet mukaani ihastelemaan häämekkoja, joten halusimme vielä päästä sovittelemaan ja fiilistelemään mekkoja kunnolla. Krista soitti Niinatar-liikkeeseen ja saimme sinne sovitusajan puolentunnin päähän. Koska meillä oli puolituntia aikaa ennen sovitusta, päätimme poiketa vielä kahvilla.


Niinattaressa meitä odotti ystävällinen ja ammattitaitoinen työntekijä. Ensin hän kysyi toiveistani ja budjetistani mekon suhteen. Sitten hän ohjasi meidät peremmälle ja esitteli mistä löytyy minkäkin tyylisiä mekkoja. Saimme rauhassa katsella mekkoja ja ale-rekistä löytyikin aika monta vaihtoehtoa. Myös myyjä toi minulle muutamia mekkoja, joiden ajatteli sopivan antamaani kuvaukseen ihannemekosta.


Sovitin arviolta noin kymmentä eri mekkoa ja lopulta kaksi melko potentiaalista mekkoa löytyikin. Toisen olin löytänyt ale-rekistä ja toinen mekko oli myyjän ehdottama. Etenkin tuo jälkimmäinen herätti suuria tunteita ja sai jo yhden kaasoista kyyneliin. Ja vaikka kovasti haluaisin näyttää teille kuvan kyseisestä mekosta, niin en kuitenkaan tee sitä, vaan jätetään se vielä arvoitukseksi.

Oivakin oli mukana ihmettelemässä kun äiti sovitti kauniita mekkoja


Ajateltiin varata tähän syksylle vielä ainakin Zazabellaan sovitusaika ja lokakuussa käydään Love me do-messuilla, sieltäkin voi löytyä hyviä messualennuksia. Toisaalta tuonne Niinattareenkin voisi varata vielä uudenkin ajan. Tuntui että niin paljon jäi vielä näkemättä, vaikka sovitusaika olikin tunnin mittainen. Tunti meni todella nopeasti ja ehdin katselemaan siinä ajassa vasta alemekkoja.



Mitäs mieltä olette näistä mekoista? Entä miten aikaisin olette itse olleet häämekon etsimisessä liikkeellä? Minulle sanottiin että n. 9-10 kuukautta aikaisemmin olisi sopiva aika ostaa mekko, jotta siihen ehtii tekemään vielä mahdolliset muutostyöt.

Tuon ihanan päivän, jossa oli rakkauden tuntua, vielä kruunasi paluumatkalla bussissa nähty iäkäs pariskunta vaihtamassa pusuja💋

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram