Nämä asiat tekevät parisuhteestamme onnellisen

on
sunnuntai 6. tammikuuta 2019
Moi! Toivottavasti teillä on alkanut tämä vuosi mukavissa merkeissä. Me vietettiin eilen sauna- ja peli-iltaa kaasojen ja bestmanien kanssa ja oli kyllä huippu kivaa! Oltiin alunperin vuokrattu käyttöömme saunatila ja palju, mutta pari päivää sitten saimme harmiksemme viestiä, että vuokratilan palju oli mennyt rikki. Niinpä peruimme varauksemme ja päädyimmekin siirtämään illanvieton meidän luoksemme. Kävimme tosiaan saunomassa ja juttelimme millä mallilla hääsuunnitelmat ovat, sekä minkälaisia asioita on tulossa lähiaikoina. Kilistelimme jopa skumpalla, kun tulevat seremoniamestarit halusivat lausua muutamat sanaset. Näin hyvällä tiimillä kelpaa kyllä häitä järjestellä!

Tänään meillä on Eetun kanssa aihetta juhlaan, sillä menimme kihloihin tasan kolme vuotta sitten, eli vuonna 2016. Onko siitä todella jo kolme vuotta, kun makoilimme aamulla sängyllämme, esikoispoikamme vielä mahassani, ja Eetu kysyi minulta värisevällä äänellä kädet täristen tulisinko hänelle vaimoksi? Näihin yhteisiin vuosiin on mahtunut niin paljon ihania asioita. Haluan kihlajaispäivämme kunniaksi jakaa teille yksinkertaisia ja aika arkisiakin asioita (mutta silti niin tärkeitä!), jotka tekevät suhteestamme onnellisen.



♡ Käytämme ahkerasti lauseita: "olet rakas" ja "rakastan sua".

♡ Luotamme toisiimme.

♡ Kunnioitamme toistemme omia harrastuksia ja järjestämme niille aikaa.

♡ Keskustelemme asioista avoimesti ja teemme tärkeät päätökset yhdessä.

♡ Otamme lapsiperhearjen keskellä päivittäin aikaa myös parisuhteen huoltamiselle. Meillä se onnistuu yleensä parhaiten illalla Netflixin parissa, kun lapset ovat jo menneet nukkumaan.

♡ Toisen seurassa on helppoa olla oma itsensä.

♡ Nauramme ja vitsailemme päivittäin.

♡ Teemme toisillemme palveluksia, autamme ja tarjoamme apua.

♡ Meillä on toisillemme omituisia ja hölmöjä lempinimiä, jotka ovat päivittäisessä käytössä.

♡ Teemme paljon asioita yhdessä.

♡ Kannustamme ja lohdutamme vaikeissa asioissa.

♡ Kyselemme toistemme kuulumisia ja millainen päivä on ollut.

♡ Annamme joka ilta hyvänyön pusun ja vaihdamme pusut myös aina ennen kouluun/töihin lähtöä.



Hyvää yötä ja tsemppiä ensiviikkoon, monilla taitaakin jo jatkua koulu-työ-päiväkotiarki. Me lomaillaan lasten kanssa vielä ensiviikko ja käydään alkuviikosta tapaamassa meidän häiden kuvaajaa, ihanaa Lottaa😊
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram