Save the date-kortit

on
maanantai 10. joulukuuta 2018

Moi kaikille ja ihanaa alkanutta viikkoa! Häihin on aikaa noin puoli vuotta, Tahtoo -sivuston mukaan 201 päivää. Haluttiin Eetun kanssa lähettää häävieraille save the date -kortit ennen virallisia hääkutsuja ja täydelliset kortit löytyivät Crocus paperilta. Törmäsin Crocus paperin tuotteisiin lokakuussa järjestetyillä Love me do -häämessuilla ja tykästyin niihin heti.



Aluksi Crocus paperin Irina laittoi sähköpostiini erilaisia mallipohjia, joista saimme valita mieluisen haluamillamme teksteillä. Suosikiksi valikoitui hyvin yksinkertainen ja kaunis pohja. Häidemme koristeluissakin tulee näkymään tuo yksinkertaisuus, joten kyseiset kortit sopivat täydellisesti siihen teemaan. Irina lähetti meille kotiin muutamia erilaisia paperi- ja kirjekuorivaihtoehtoja, joista valitsimme hieman kellertävän sävyiset paperit. Sinettitarroihin valitsimme väriksi pronssin.

Tuotteiden tilaamisesta meni tasan viikko, kun sain sähköpostiini viestin, että kortit ovat valmiita. Tuotteet oli pakattu kauniisti pahvilaatikkoon, jossa ne eivät olleet päässeet kärsimään kuljetuksesta. Ja itse kortit olivat juuri niin täydelliset kuin mitä olin niiden ajatellut olevankin.


Sain idean viitata korteissa hääblogiini kirjoittamalla niihin "tahtovat sanoa tahdon", perinteisen "sanovat tahdon" sijaan. Eetu keksi vielä, että lisäisimme korttien alareunaan hääblogin osoitteen, jossa häävieraat voivat käydä kurkkimassa häävalmisteluitamme ja minusta se oli hyvä ajatus. Siten vieraat voivat saada jo pientä ensikosketusta tuleviin häihin ja jännittää meidän kanssamme lähestyvää hääpäivää.

 
Tästä alemmasta kuvasta näkyy hieman paremmin tuo paperin tekstuuri, johon ainakin itse tykästyin kovasti.


 
Halusimme lähettää save the date-korttien yhteydessä myös joulukortit, koska ajoitus oli juuri oikea ja ne menivät kätevästi samoilla postikuluilla. Ihmiset osaavat myös näin joulun alla odottaa joulukortteja saapuvaksi, joten ajateltiin että ehkä kukaan ei osaa aavistaa kuoresta paljastuvan joulun toivotusten lisäksi myös kutsu häihin.



Kutsut on tiputettu postilaatikkoon viime viikolla ja ovat toivottavasti löytäneet jo perille. Joten jos siellä ruudun takana on joku kutsun saanut ystävä tai sukulainen lukemassa, niin haluan toivottaa sinut tervetulleeksi hääblogini pariin!

Jos teillä jollain lukijoista puuttuu vielä save the date-kortit tai vaikka viralliset hääkutsut, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Crocus paperin valikoimiin. Irina on mielettömän lahjakas piirtäjä, joten iso suositus hänelle. Kannattaa kurkistaa myös Crocus paperin ilmaisiin tulostettaviin materiaaleihin tästä linkistä. Ladattavista pdf-tiedostoista löytyy mm. kauniita luetteloita ja päiväkirjoja.

Kertokaahan mielipiteitänne näistä meidän korteista. Aiotteko te lähettää save the date-kortteja ennen virallisia kutsuja?

Ihanaa joulun odotusta❤️
2 kommenttia on "Save the date-kortit"
  1. Minä tykkään tuosta rauhallisen pelkistetystä ulkoasusta :) Itsekin ihailin Crocus paperin pistettä Love me do -messuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Siiri! Crocus paperin kaikki tuotteet on kyllä niin ihania. Voi olla että tilaillaan sieltä vielä häiden lähestyessä ainakin menu-kortit :)

      Poista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram