Tammikuun to do

on
keskiviikko 19. joulukuuta 2018
Moikka kaikille! Vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan, joten ajattelinkin että suunnattaisiin hetkeksi katseet jo ensi vuoteen. Haluan päivittää, missä vaiheessa hääsuunnittelua mennään ja millaisia asoita on vielä tulossa. Järkkäiltävää on vielä suht paljon, mutta olen ottanut asenteen, että asia kerrallaan hoidellaan ja pyritään stressittömyyteen.


Asiat, jotka ovat jo hoidossa:

Puolison löytäminen
Hääpäivän valinta
Kirkon ja juhlatilan varaaminen
Hääbudjetin laatiminen
Kaasojen ja bestmanien valinta
Vieraslistan päättäminen
Pitopalvelun varaus
Häämekon hankinta
Valokuvaajan varaaminen
Save the date -korttien tilaaminen ja postitus
Bändin varaus

Tammikuussa tapahtuu:

Rento illanvietto bestmanien ja kaasojen kanssa
Yksi kaasoistani varasi meille saunatilan ja paljun tammikuun alkuun, jotta päästäisiin yhdessä häätiimin kanssa viettämään iltaa yhdessä ja fiilistelemään tulevia häitä. Tarkoitus olisi samalla käydä jo vähän läpi, että mitä aletaan seuraavaksi askartelemaan ja missä asioissa voisin tarvita auttavia käsiä.

Palaveri hääkuvaajan kanssa
Hääkuvaaja Lotta Polvianderin kanssa pidämme tapaamisen ja keskustelemme toiveistamme hääkuvien suhteen. Samalla Lotta ottaa meistä muutamat valokuvat, jotta tulemme jo ennen häitä vähän tutuiksi kameran ja kuvaajan kanssa. Minusta se on aika ihana tapa vähentää mahdollista jäykkää ns. "pönötys" tunnelmaa kuvissa.

Love me do -häämessut
Sunnuntaina 20.1 Kaapelitehtaalla järjestetään Love me do Winter Fair -häämessut ja samassa yhteydessä järjestetään myös hääbloggaajien blogimiitti, joten sinne on ehdottomasti osallistuttava. Jospa sieltä vaikka löytyisi lisäksi hyviä messutarjouksia.

Paikkakorttien ja tervetuloa-kylttien tilaus (?)
Tämän kohdan laitan vielä vähän kysymysmerkillä, koska ei olla vielä ihan varmoja, haluammeko laisinkaan istumajärjestystä. Minusta "istu vapaasti mihin haluat, sillä tänään kaksi sukua yhdistyy"-ajatus on jotenkin kaunis, enkä välttämättä haluaisi olla päättämässä siitä kuka saa istua missäkin.


Tässäpä näitä meidän tammikuun suunnitelmia, omasta mielestäni ainakaan tämä ei vaikuta liian kiireiseltä aikataululta. Toisaalta mietin, että tekisi mieli olla vähän tehokkaampikin, mutta se ei taida lastenhoidon ja opiskelun ohessa oikein onnistua. Haluaisitteko jatkossa nähdä lisää tällaisia kuukausikohtaisia suunnitelmia? Ihanaa viikon jatkoa ja joulun odotusta!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram