Häihin aikaa 100 päivää

on
torstai 21. maaliskuuta 2019
Moikka pitkästä aikaa! Hääjärjestelyt ovat olleet aika jäissä lähiaikoina omien arkikiireiden vuoksi. Aloitin tällä viikolla ensimmäisen työharjoittelun ja yhtäkkiä vuorokaudesta tuntuu loppuvan tunnit kesken. Kotona on kaaos ja urheilemaan olen päässyt viimeksi viikonloppuna. Työharjoittelu kestää onneksi vain kolme viikkoa, joten sen jälkeen pystyy enemmän keskittymään tuleviin häihin.


Tekemistä riittää vielä


Ehkä vähän kauhistuttaa, kun häihin on tänään enää tasan sata päivää. Kutsut on lähettämättä, mekkoon täytyy tehdä muutostöitä, kengät puuttuu, pöytäjärjestystä täytyy hioa, Eetulta puuttuu puku, samoin kaasoilta, bestmaneilta ja lapsilta...

Vaikka tekemistä on vielä melkoisen paljon, en ole ottanut niistä minkäänlaista stressiä. Luotan siihen, että saamme kaiken hoidettua ajallaan. Ja miksemme saisi, meillähän on niin loistava häätiimi ja molemmilla auttavaiset vanhemmat.


Pukuostoksia ja kakkumaistelua


Viikonloppuna saadaan pitkästä aikaa viettää Eetun kanssa treffipäivää, kun pojat menevät äidilleni yökylään. Lauantaille on varattu aika Frakkipalvelu NAMiin etsimään Eetulle pukua. Pukusovittelun jälkeen hemmottelemme itseämme Kakkugallerian taivaallisen hyvillä kakuilla. Samalla pystymme tekemään epävirallista hääkakkumaistelua, miettimällä minkä makuisen kakun häihimme haluamme.

Huhtikuun suunnitelmia


  • Huhtikuun ensimmäiseksi viikonlopuksi ollaan varattu aika tanssikurssille, joten silloin päästään treenaamaan häätanssia.
  • Minun täytyisi löytää itselleni hääkengät. Eetu on onneksi omansa jo löytänyt.
  • Loppukuusta häämekkoon aletaan tekemään muutoksia.
  • Kutsujen lähettämisen viimeinen deadline on huhtikuun lopulla.
Ihanaa, pian on viikonloppu. Oikein rentouttavaa loppuviikkoa kaikille ja antoisia hetkiä hääsuunnitteluiden parissa kaikille tuleville hääpareille!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram