Meidän vihkisormukset

on
sunnuntai 10. maaliskuuta 2019
Malmin korupaja

Ihanaa sunnuntaita! Meillä on ilouutisia; ollaan kotiutettu meidän vihkisormukset kaiverruksesta. Joten nyt kun sormukset ovat kotona, niin voin esitellä ne myös teille.

Vihkisormukset Malmin korupajasta


Meille (tai no ainakin minulle) oli alusta saakka selvää, että sormukset tullaan ostamaan Malmin korupajasta. Itselleni on muodostunut kyseiseen liikkeeseen jonkinlainen tunneside, kun meillä oli usein mummini kanssa tapana käydä siellä koruostoksilla.

Vihkisormukset

Karhean maskuliinen Volcano


Eetulle löytyi vihkisormus todella vaivattomasti. Olin nähnyt häälehdessä kuvan Volcano-sormuksesta ja se mielytti heti omaa silmääni. Sormuksessa on viilattu pinta, joka tekee siitä maskuliinisen ja tyylikkään.

Eetukin tykästyi heti sormuksen ulkonäköön ja pääsi sovittamaan sitä Love me do -häämessuilla. Väriksi valikoitui champagne ja leveydeksi 4mm. Sormuksen sisäreuna tuntui hieman terävältä, joten sitä muutettiin hieman. Sormuksesta muokattiin Comfort fit-mallinen, eli siihen tuli pyöristetty sisäpinta. Tämän tyyliset sormukset ovat erittäin mielyttäviä käyttää.

Malmin korupaja

Kohotettu punakultainen Precious


Minulle vihkisormuksen löytäminen oli hieman haastavampaa. Kihlasormukseni muotoilu nimittäin tuotti vihkisormuksen etsintään pientä lisähaastetta. Vihkisormuksen tuli olla malliltaan kohotettu, jotta se istuisi kihlasormuksen päälle kauniisti ja sormusten välinen rako jäisi piiloon.

Olin sovitellut erilaisia sormuksia häämessuilla ja koruliikkeissä, mutta mitään "tämä se on"-elämystä minulle ei silloin tullut. Ei ennen kuin sovitin Malmin korupajassa tätä Precious-timanttisormusta. Sormus istui täydellisesti kihlasormuksen viereen ja kohotetun mallin vuoksi se tuli hieman kihlasormuksen päälle.

Malmin korupaja

Olin ajatellut haluavani keltakultaisen vihkisormuksen. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin heti, kun sain sovittaa tätä punakultaista sormusta. Sormus ei ole mitenkään liian punertavan sävyinen omaan silmääni ja se näytti niin kauniilta kihlan vieressä.

Kaiverrukset


Molempiin sormuksiin kaiverrettiin sama teksti: Eetu ♡ Sara 29.6.2019. Kihlasormuksen he lupasivat vielä kiillottaa paria viikkoa ennen häitä.

Malmin korupaja

Mitäs te tykkäätte näistä meidän sormuksista, itse olen ainakin ihan rakastunut! Vielä pitäisi muutama kuukausi malttaa odottaa, ennen kuin sormukset pääsevät käyttöön😍
2 kommenttia on "Meidän vihkisormukset"
  1. Hurjan nätti tuo sun sormus!:) Ja kiva, että Eetunkin sormuksessa on jokin juju, ettei ole ihan perusrinkula. Malmin korupajalla on kyllä mahtava valikoima sormuksia. Omanikin löytyi sieltä:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon Hanna! ❤️ Olen ihan rakastunut meidän molempien sormuksiin ja ne ovat mielestäni jotenkin samanhenkisiäkin ☺️ Kiva kuulla että sinullakin on hyviä kokemuksia Malmin korupajasta!

    VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram