Hääkengät, jotka täyttävät kaikki kriteerit

on
torstai 11. huhtikuuta 2019


Moikka! Vihdoinkin pääsen kirjoittamaan teille postausta hääkengistäni. Hyvien kenkien löytäminen on nimittäin vienyt paljon aikaa. Normaalisti käytän 36 tai 37 koon kenkiä. Korkokengissä minun on kuitenkin käytettävä kokoa 35-36.

Korkokenkien on oltava niin tyköistuvat, ettei kantapää pääse nousemaan niistä ulos jokaisella askeleella. Sopivan koon löytäminen oli siksi hyvin vaikeaa, koska naisten kengissä suurimmassa osassa pienin koko on nimenomaan tuo 36.


Etsiskelin sopivia kenkiä mm. Haloselta, Skopunktenista, K-kengästä ja myös Citymarketista ja Prismasta. Haloselta löytyi itseasiassa tosi kivat valkoiset korkokengät, mutta koko 36 oli aivan valtavan kokoinen. Pyörähdin jopa Halosten lastenosastolla, mutta lähes kaikissa lasten kengissä oli kukkia tai perhosia.
 

Alkuviikosta löysin vihdoinkin itselleni hääkengät, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Minulle on ensisijaisen tärkeää, että kengät ovat mielyttävät käyttää. Kenkien ulkonäkö on siis toissijaista, kunhan ne ovat mukavat jaloissa.

Mukavuuden lisäksi niiden on pysyttävä jaloissa. Nämä Dinskosta löydetyt kengät ovat kokoa 36, mutta koko tuntui melko sopivalta. Sovitin kenkiä vielä pohjallisten kanssa, jolloin ne istuivat täydellisesti.


Viimeisenä kriteerinä oli, että korkojen on oltava matalat. Käytän korkokenkiä hyvin harvoin, enkä suoraan sanottuna osaa edes kävellä koroilla. Olisihan korkea korkoiset kengät kauniit ja juhlavat, mutta minun kohdallani ne eivät vain toimi. Jos hääpäivänä laittaisin kamalan korkeat korot jalkoihini, niin voin vannoa, ettei se olisi kaunista katseltavaa kenellekkään. Ensinnäkin nyrjäyttäisin varmasti nilkkani ja toisekseen jalkani olisivat varmasti super kipeät.

Pyrin kaikilla asustevalinnoillani aina ensisijaisesti mukavuuteen, jotta minulla olisi mahdollisimman mielyttävä olo tärkeänä päivänä. Siksi olenkin päättänyt, etten käytä muotoilevia alusasuja enkä todennäköisesti edes sukkahousuja. Jätän siis suosiolla kaiken ylimääräisen kiristivän ja puristavan pois.


Minulla kävi huikean hyvä tuuri, kun löysin nämä kengät Dinskon alehyllystä. Näitä kenkiä ei ollut edes muissa väreissä tai muuta kokoa. Väri sattuu kuitenkin sopimaan oikein hyvin mekkoni kanssa ja kuten jo kerroinkin, kokokin tuntui pohjallisen kanssa sopivalta.

Normaalihinta oli 44,90€ ja alennettu hinta 24,90€. Pohjallisten hinta oli 5€, joten kengille jäi yhteensä hintaa vain 30€. Aika huippu löytö!

 
Aloitan jo hyvissä ajoin ajamaan kenkiä sisään ja aionkin kävellä niillä mahdollisimman paljon aina kotona ollessani. Minusta nämä ovat naiselliset ja elegantit, vaikka korkoa ei paljoa olekaan. Mitäs te tykkäätte?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram