Lasten häätyyli

on
torstai 13. kesäkuuta 2019

Moi kaikille ja kivaa torstaita! Tarkistin juuri Tahtoo -sivulta, että häihin on tänään aikaa enää 16 päivää. Hommat alkavat olla onneksi jo hoidossa, muutamia askarteluprojekteja lukuunottamatta. No, onhan tässä vielä aikaa.



Rennon tyylikkäät vaatteet


Pojillekin sain vihdoinkin hommattua häihin vaatteet ja asusteet. Halusimme pojille tyylikkäät, mutta rennot vaatteet. Sellaiset vaatteet, joissa on helppo ja mukava olla.

Etsiskelin monista kaupoista pellavahousuja ja puuvillapaitoja, niitä oli kuitenkin aika vaikea löytää. Lopulta löysin Zaran verkkokaupasta suloiset vaatteet ja laitoin ne tilaukseen. Toimituksen kanssa oli kuitenkin vaikeuksia, enkä voi mitenkään lämpimästi suositella kyseisen kaupan asiakaspalvelua.


Vaikeuksien kautta vaatteet ovat nyt kuitenkin meillä ja ne näyttävät poikien päällä oikein kivoilta. Ne ovat juurikin sitä, mitä olin ajatellut; rennot, simppelit ja silti tyylikkäät. Laitan tähän alas linkit kyseisiin vaatteisiin, jos vaikka joku haluaa tutustua niihin tarkemmin.

Housut ja henkselit: Zara
Paidat: Zara
Kengät: H&m
Rusetit: FMAM *saatu


For Minis and Mommies

Nahkaiset rusetit FMAMilta


For Minis And Mommies tekee ihania lastenvaatteita ja asusteita. Pojilla on ollut jo useammat FMAMin nahkaiset tossut päiväkodissa ja ne ovat olleet ihan parhaita. Siksi halusinkin hommata pojille myös rusetit heiltä. Tiedän tuotteiden olevan kestäviä ja ekologisesti valmistettuja.

Rusetin saa kätevästi kiinnitettyä paitaan hakaneulalla, joten sen voi asetella haluammalleen korkeudelle.

For Minis And Mommies

Söpöt sandaalit helpolla kiinnityksellä


Olin haaveillut Kavatin kengistä, mutta niissä tuli hinta vastaan. Hyvin samantyyliset kengät löytyivät onneksi H&m:ltä edulliseen hintaan.

En yleensä tykkää ostaa heiltä mitään, koska tuotteet ovat kaikkea muuta kuin ekologisia. Tällä kertaa tein kuitenkin poikkeuksen, koska en yksinkertaisesti jaksanut enää metsästää tämän tyylisiä kenkiä muualta.

   
Näissä kengissä on kätevä tarrakiinnitys, joten ne on helppo pukea ja riisua. Tarrojen ansiosta Onni saa myös itse kengät puettua.


Mitäs te tykkäätte näistä poikien vaatteista ja asusteista? Kaipaisivatko asukokonaisuudet vielä joitakin hattuja?

Ihanaa loppuviikkoa!


4 kommenttia on "Lasten häätyyli"
  1. Tää tuli kyllä tarpeeseen kun loppukesästä on ystävän häät ja oon just miettinyt että mitä sitä pukee sit pojalle päälle. Kiitos vinkeistä!

    www.vauva.fi/blogit/meidan-combo-susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli hyödyllinen postaus :) Mukavaa kesää ja ihania ystävän häitä!

      Poista
  2. Voi miten suloiset asukokonaisuudet <3 Ehkä hatut jos aurinko paistaa ja olette ulkosalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joo täytynee noita hattuja vielä katsella jostain :)

      Poista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram