Koemeikki ja -kampaus

on
tiistai 4. kesäkuuta 2019
Kuva: Salli Timlin
Mukavaa tiistaita kaikille! Huomaa että hääpäivä lähestyy, kun kalenteri täyttyy kaikilla häihin liittyvillä menoilla. Eilen koitti viimein päivä, kun pääsin A.K.A Luovalle hääkoemeikkiin ja -kampaukseen. A.K.A Luovan tilat sijaitsevat Helsingissä, Fredrikinkadulla.

A.K.A Luova
Kuva: A.K.A Luova

Miten valitsin meikkaajan/kampaajan?


Sopivaa meikkaajaa ja kampaajaa etsiessäni huomasin saman asian, jonka olen huomannut mm. hääpaikan ja valokuvaajan suhteen; täytyy olla ajoissa liikkeellä. Toki etsintää hankaloitti hieman se, että halusin sekä kampauksen että meikin samasta paikasta. Haluan välttyä ylimääräiseltä matkustamiselta ja stressiltä, kun saan molemmat palvelut saman katon alta.

Muutamat eri meikkaajat, joille laitoin sähköpostikyselyitä, olivat jo varattuina kaikille kesän viikonlopuille. Yksi kaasoistani osasi suositella Salli Timliniä, joka oli tehnyt hänelle odotusajankuvauksiin meikin ja kampauksen. Niinpä otin tammikuussa Salliin yhteyttä, ja onnekseni hänellä oli vielä kalenterissa vapaata, joten sain varattua itselleni sekä kolmelle kaasolleni ajat meikkiin ja kampaukseen.

Koekampaus


Salli kysyi toiveistani kampauksen suhteen, ja näytin hänelle joitakin Pinterestistä tallentamiani kuvia. Toivoin, että hiukset olisivat osittain kiinni letin avulla, mutta halusin pitää osan hiuksista myös auki. Lisäksi lopulliseen kampaukseen tulee jonkin verran kukkia.

Salli ryhtyi toteuttamaan kampausta toiveideni pohjalta. Oli jännittävä istua tuolissa, tietämättä minkälainen kampauksesta tulee. Kampauksessa letti tulee taakse, joten en nähnyt sen valmistumista. Lopuksi Salli ojensi minulle peilin, jotta sain nähdä lopputuloksen. Kampaus oli juuri sellainen, kuin olin toivonutkin; rento ja kaunis.

Tältä kampaus näytti tuulisen kauppareissun jälkeen

Koemeikki


Kampauksen jälkeen siirryttiin koemeikkiin. Meikin suhteen minulla ei ollut oikeastaan juurikaan ideoita, mutta Salli osasi onneksi ideoida puolestani ja ehdotti erilaisia vaihtoehtoja.

Meikkipohjasta tuli ihanan kuulas, ei siis mikään tunkkainen matta. Huulissa käytettiin rusehtavan sävyistä huulipunaa ja kulmakarvoihin lisättiin hieman tummuutta.


Salli levitti luomille pohjustusvoidetta ennen luomivärin lisäämistä ja lopputuloksesta tuli kyllä erittäin kestävä. Vielä illallakaan luomivärit eivät olleet kasaantuneet luomivakoon, kuten yleensä on ollut tapana.

Silmämeikin tummuus kuitenkin hieman arveluttaa. Luulen, etten halua varsinaiseen häämeikkiin ihan yhtä tummia luomivärejä. Lisäksi silmissä käytettiin muutamia irtoripsitupsuja, mutta käyn todennäköisesti ottamassa ripsienpidennykset hääpäiväksi. Saan sitten kyynelehtiä ihan rauhassa, ilman että tarvitsisi pelätä ripsien irtoamista.


Mitäs mieltä olette lopputuloksesta?
2 kommenttia on "Koemeikki ja -kampaus"
  1. Todella kaunis meikki ja kampaus! Itsekin toivoisin varmaankin tuon tyylistä silmämeikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Siiri! Silmämeikki on kyllä kiva, mutta joitain muutoksia siihen toivoisin. Esim. rajaukset voisivat sittenkin olla hieman siistimmät (tehtiin kokeilumielessä tarkoituksella hieman häivytetyt) ja luomiväri saisi tosiaan olla hieman vaaleampi tai lämpimämmän sävyinen. Mutta näitä juttuja varten nimenomaan on hyvä käydä koemeikissä, ettei sitten hääpäivänä tarvitse olla pettynyt lopputulokseen :)

      Poista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram