Häihin aikaa 1 kuukausi

on
keskiviikko 29. toukokuuta 2019
Häät 2019


Ihanaa keskiviikkoa kaikille! Tänään on se päivä, kun häihimme on aikaa enää tasan kuukausi. Itselläni on vain niin onnellinen ja odottavainen fiilis, etten ole vielä osannut edes jännittää tai stressata tulevaa hääpäivää.

Vastauspyyntö 29.5 mennessä


Postitimme hääkutsut huhtikuun puolivälissä ja vastauspyynnön pyysimme vierailtamme toukokuun lopussa, tarkalleen ottaen kun häihin on aikaa tasan kuukausi. Kutsuimme häihin yhteensä 63 vierasta. Tuohon lukuun ei ole laskettu siis minua, Eetua eikä poikia.

Kutsun saaneista 44 henkilöä on vastannut, eli vastaus puuttuu vielä 19 henkilöltä. Olen kyllä hieman hämmentynyt siitä, miten moni on jättänyt vastaamatta. Tosin luulen, että suurin osa heistä olettaa, että tiedämme heidän tulevan.

Haluan kuitenkin vielä olla yhteydessä jokaiseen, jolta vastaus puuttuu. Lopullinen vierasmäärä on tärkeä etenkin pitopalvelun kannalta, jotta ruokaa osataan tehdä oikea määrä ja tiedetään mahdolliset erityisruokavaliot.

Tahdon sanoa tahdon

Viimeisen kuukauden to do


Välillä iskee pieni ahdistus, kun mietin kuinka paljon asioita pitää vielä hoitaa. Mutta kuten tähänkin mennessä, hoidamme tehtävän kerrallaan ja pyrimme järjestämään meidän näköisemme häät. Ne asiat, joita emme ehdi tai jaksa hoitaa, eivät varmasti ole niin tärkeitä.

Minulle hääpäivässä tärkeintä ei ole tietynlaiset koristeet tai viimeisen päälle mietityt yksityiskohdat. Minulle hääpäivästä ikimuistoisen ja tärkeän tekevät kaikki meidän rakkaat ihmiset ja tietysti ihana tuleva aviopuolisoni.

Ainakin nämä asiat pitäisi vielä hoitaa:

♡ Vihkiseremonian suunnittelu papin kanssa
♡ Ostettavien juomien suunnittelu ja hankinta
♡ Valokuvaustaustan toteutus
♡ Tuikkuastioiden osto/vuokraus
♡ Menu- ja ohjelmakorttien suunnittelu ja toteutus
♡ Tienvarsikylttien askartelu
♡ Kukkien tilaus
♡ Lopullisen vierasmäärän ilmoittaminen pitopalvelulle
♡ Onnin ja Oivan vaatteiden hankinta
♡ Spotify-listan täydennys
♡ Muutama askarteluprojekti

Tahdon sanoa tahdon
Kuva: Lotta Polviander

Miltäs meidän to do- lista näyttää teidän silmiin, uhka vai mahdollisuus? Nyt ihanaa päivän jatkoa, seuraavaksi kirjoittelenkin teille noin viikon kuluttua koemeikistä ja koekampauksesta 😊

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram