Herkulliset hääruoat

on
torstai 12. syyskuuta 2019
*Kaikki julkaisun kuvat on ottanut Lotta Polviander

Tahdon sanoa tahdon

Moikka! Meille häämenun valinnassa tärkeää oli hinnan lisäksi ruokien monipuolisuus. Osa juhlavieraista oli vegaaneja ja kasvissyöjiä, joten halusimme menun sisältävän jokaiselle jotakin.

Pitopalvelu Hupli tuli vastaan Love me do -häämessuilla ja heidän hinta-laatusuhteensa vaikutti heti hyvältä. Menu-vaihtoehtoja oli useita ja niiden sisältöön pystyi vaikuttamaan valitsemalla itse haluamiaan pääruokia ja lisukkeita. Valitsimme tarkoituksella useampia vegaanisia vaihtoehtoja, koska niitä pystyisi kuitenkin syömään jokainen vieras.

Tahdon sanoa tahdon

Pääruokamenu


Couscoussalaattia grillatuilla kasviksilla
Kreikkalaista salaattia
Caesarsalaattia savustetulla lohella
Keitetyt perunat
Lehtikaalia ja nyhtöhernettä paahdetuilla uunijuureksilla
Karamellisoitua porsasta sherry-barbequekastikkeessa

Jälkiruokamenu


Vadelma-kermatoffee täytekakkua


Tahdon sanoa tahdon

Tahdon sanoa tahdon

Ruoat olivat todella hyviä, erityisesti lehtikaali uunijuureksilla ja karamellisoitu porsas saivat paljon kehuja vierailta. Itse en häissä syönyt kovinkaan paljoa, ehkä pienen jännityksen vuoksi ei oikein ruoka maistunut. Onneksi ruokaa jäi kuitenkin yli, joten saimme syödä niitä vielä häiden jälkeenkin.

Tahdon sanoa tahdon

Hääkakku


Hääkakun tilasimme Tårta på tårtalta. Kakkumaistelusta ja siitä miten päädyimme kyseiseen leipomoon, voit lukea täältä. Hääkakku oli tilattu 60:lle henkilölle. Paljon pienempikin kakku olisi riittänyt, kakusta syötiin nimittäin pelkkä ylempi kerros. No jäipähän ainakin herkuteltavaa useammalle päivälle.

Tahdon sanoa tahdon

En ollut erikseen ostanut hääkakkuun koristetta, koska meiltä löytyi kotoa puinen sydän- kakkukoriste. Kakussa olevat kukat ja muut koristelut hoiti Tårta på tårta. Ja kyllähän tuo kakku oli hyvin kaunis, mutta myös erittäin hyvänmakuinen.

Tahdon sanoa tahdon

Kuten jo mainitsinkin, häissämme oli myös vegaaneja. Senpä takia tilasimme erikseen vielä samalta leipomolta vegaanisen tryffelikakun. Tämäkin kakku oli sen verran isokokoinen, että siitä riitti myös muille halukkaille. Kakku oli ihanan suklainen, muttei kuitenkaan liian makea.

Tahdon sanoa tahdon

Tahdon sanoa tahdon

Aika herkullisen näköisiä ruokia, eikö? Meille ja vieraille ainakin maistui. Kivaa loppuviikkoa ihan jokaiselle! ❤️

Tahdon sanoa tahdon
2 kommenttia on "Herkulliset hääruoat"

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram