Näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai meikkiä

on
tiistai 5. helmikuuta 2019
Moikka! Olen jo pitkään mietiskellyt tulevaa häämeikkiäni. Haluan meikin olevan luonnollisen kaunis ja heleä, muttei kuitenkaan mikään ihan arkimeikki. Siksi olenkin varannut itselleni meikkaajan hääpäivälle. En ole aiemmin ollut meikattavana, joten toivon lopputuloksen olevan parempi kuin mihin omat taitoni riittävät.

Etenkin silmämeikin toteutusta olen pähkäillyt. Haluaisin ripsien olevan tuuheat ja näyttävät, mutten haluaisi ottaa ripsienpidennyksiä yhden päivän takia. Ihanteellista olisi myös pärjätä ilman ripsiväriä, koska tiedän kyynelehtiväni tuona päivänä. Harmittaisi kovasti, jos ripsivärit valuisivat poskilla jo ennen hääjuhlan alkua. Pieni sipaisu vedenkestävää ripsiväriä voisi ehkä toimia.

Kestotaivutus
Ennen Yumilashes-kestotaivutusta ja sen jälkeen


Yumilashes - ripsien kestotaivutushoito


Halusin testata hyvissä ajoin ennen häitä ripsien kestotaivutusta; mikäli taivutus olisi hyvä, voisin ottaa uuden käsittelyn vielä hetkeä ennen hääpäivää. Tällöin omia ripsiä ei tarvitsisi väännellä ripsentaivuttimella. Vähän reilu viikko sitten kävin ottamassa Yumilashes-ripsienkestotaivutuksen. Hoidossa omiin ripsiin tehdään kestotaivutus, jonka vaikutusaika on noin 8-10 viikkoa. Taivutuksen yhteydessä ripset myös värjätään.

Yumilashes
Ennen kestotaivutusta

Ripset taipuivat oikein nätisti ja olen kyllä ollut tyytyväinen tuloksiin. Kiireisinä koulu-aamuina olen kyllä päässyt niin helpolla, kun ripsien taivutteluun ei ole tarvinnut käyttää laisinkaan aikaa. Ripsistä tulee todella kauniit ja näyttävät, kun niihin lisää vielä ripsivärin.

Yumilashes
Kestotaivutuksen jälkeen


Magneettiripsillä näyttävyyttä


Kestotaivutuksen lisäksi olen ajattelut, että häämeikkiin voisivat kuulua magneettiripset. Tammikuisilla Love me do -messuilla blogimiittiin osallistuneet hääbloggaajat saivat omakseen ihanat Miraque -magneettiripset. Aluksi magneettiripsien paikalleen saaminen tuntui työläältä ja jouduin asettelemaan ripset uudestaan moneen kertaan. Käytössä ripset ovat kuitenkin vähän muotoutuneet omille silmilleni sopivampaan muotoon. Asennuspinsettin avulla ripsien magneetit on ollut helppo napsauttaa paikalleen.

Magneettiripset
Kestotaivutus ja magneettiripset
Itselläni on käytössä puolen silmän malli (Natural121) ja mielestäni ripset ovat kauniin luonnolliset näköiset, mutta kuitenkin näyttävät. Miraquen verkkokaupassa on tällä hetkellä saatavilla kahdeksaa eri mallia. Ripsissä on tuuheus- ja pituuseroja sekä ne ovat joko puolen silmän tai koko silmän malleja.

Magneettiripsien kanssa suositellaan käytettäväksi hieman ripsiväriä, koska se saa ripset pysymään paremmin paikallaan. Halusin testata ripsien pysyvyyttä ilman ripsiväriä. Kiinnitin magneettiripset aamulla ja irroitin vasta illalla. Ripset pysyivät aika hyvin paikallaan koko päivän ajan. Pientä valumista huomasin, sillä magneetit eivät olleet illalla enää aivan omien ripsien tyvessä kiinni. Eli hääpäivää ajatellen pieni määrä vedenkestävää ripsiväriä olisi välttämätön, kun toiveissa on mahdollisimman hyvä pysyvyys.

Magneettiripset

Ajattelin tiedustella meikkaajaltani, että osaako hän asetella magneettiripset kauniisti paikalleen. En välttämättä itse haluaisi alkaa puuttumaan meikkiin millään tavalla, saan siinä samalla muuten varmasti luomiväritkin sotkettua. Mikäli meikkaajaltani ei löydy osaamista magneettiripsien kanssa, niin sitten meikissä käytetään todennäköisesti ripsitupsuja. Toisaalta minulla on sellainen käsitys, että meikkaajien on oltava (tai ainakin kannattaa olla) ns. ajanhermolla kaikista uusista meikkitrendeistä ja niin edelleen.

Magneettiripset

Minua kiinnostaisi kuulla, millaisia ratkaisuja te muut meinasitte tehdä silmämeikkinne suhteen. Olisi myös kiva tietää, että mitä tykkäätte näistä minun ripsistä. Joten kommenttia saa jättää.

Nyt kivaa päivän jatkoa kaikille!

Magneettiripset

1 kommentti on "Näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai meikkiä"
  1. Upea lopputulos magneettiripsillä! Täytyy tyttärelleni ehdottaa tätä. Hän ei haluaisi ripsienpidennyksiä käyttää koska kokee, että niissä on liikaa hoitamista. Ehkä hän voi kysyä magneettiripsiä pidennysten sijaan koska kertomukseksi perusteella nämä on helppo laittaa paikalleen ja poistaa. https://www.kynsistudionailsparis.fi/ripset-ja-kulmat

    VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram