Häihin aikaa neljä kuukautta

on
torstai 21. helmikuuta 2019
Ihanaa torstai iltaa kaikille! Halusin tulla kertomaan teille, missä oikein mennään hääsuunnitelmien suhteen. Viimeksi kirjoittelen vastaavanlaisen postauksen viime vuoden puolella, joten ehkä on korkea aika tehdä uusi tilannekatsaus. Tammikuun to do-listaan pääset TÄSTÄ.

Kuva: Pixabay

Ollaan saatu oikeastaan aika paljon aikaiseksi, etenkin tässä helmikuun aikana. Häihin on aikaa enää neljä kuukautta. Oloni on kuitenkin edelleen stressitön, mitä ihmettelen kyllä suuresti. Tällä hetkellä enemmän stressiä minulle aiheuttavat koulutehtävät, jotka eivät tunnu loppuvan koskaan.


Tämän vuoden puolella hoidetut asiat:


  • Love me do -häämessuilta ostettiin vihdoinkin ihanat Naskali Leather -rusetit Eetulle ja hänen kolmelle bestmanilleen. Nuo rusetit on vaan niin täydelliset.
  • Samoilta messuilta mukaan tarttui myös ihana Just us -vieraskirja. Kirjaan voi kirjoitella myös muistoja polttareista ja häistä.
  • Tammikuun alussa löysimme molemmille täydelliset sormukset Malmin korupajasta. Sormuksista kirjoittelen oman postauksen, kunhan saamme ne kaiverruksesta.

Nahkarusetit

  • Löysin Facebookin hääkirpparilta itselleni täydellisen hunnun. Se on pehmeää tyllikangasta ilman koristeluita, siis hyvin yksinkertainen. Pituutta hunnulla taisi olla 2-3 metriä. Se on ihana!
  • Laitoimme avioliiton esteiden tutkinnan vireille tammikuun aikana ja saimmekin melko pian postitse todistuksen, jossa kerrottiin ettei avioliitolle ole laissa säädettyä estettä. Jännittävintä avioliiton esteiden tutkinnassa kuitenkin oli se, että sukunimeni on virallisesti vaihtumassa.

Valokuvaaja
Kuva: Lotta Polviander

  • Pidettiin noin viikko sitten palaveri meidän ihanan hääkuvaajan, Lotan kanssa. Palaverissa käydyistä jutuista voit lukea lisää TÄÄLTÄ.
  • Ollaan ryhdytty ystäväni Katjan kanssa suunnittelmaan hääkutsuja. Käytiin ostamassa Sinellistä tarvittavat paperit ja Katja on tehnyt jo aivan ihania luonnoksia kutsuista. @tahdonsanoatahdon instatililtä löytyy pientä sneekpeekkiä, jos haluaa käydä kurkkimassa.
  • Varasin huhtikuun lopulle ajan häämekon korjausompeluun The Dress Helsinkiin. Häämekkoon täytyy tehdä hieman muokkauksia, kuten lyhentää helmaa ja kaventaa vyötäröltä.

Kuva: Pixabay

  • Toissapäivänä pääsimme suunnittelemaan häämenua ja hääpäivän aikataulua, kun tapasimme Pitopalvelu Huplin kanssa. Tapaamisesta jäi todella hyvät fiilikset, mutta siitä kirjoittelen myöhemmin lisää.
  • Olen varannut itselleni kesäkuun alkuun ajan koemeikkiin ja koekampaukseen lahjakkaalle Sallille. Jännittää hyvällä tavalla ja odotukseni ovat tällä hetkellä aika korkealla, koska toivon etenkin meikistä todella onnistunutta. Minulla on kuitenkin täysi luotto Salliin, koska niin moni on kehunut häntä.

Näiden lisäksi pieniä muutoksia on tapahtunut:


Hääbändi vaihtui trubaduuriin ja vihkimisaika siirtyi tunnilla myöhemmäksi. Trubaduuri ihan vain siksi, koska bändi ei tuntunutkaan meidän jutulta. 

Vihkimisen sen sijaan piti alunperin alkaa klo 13, mutta keskusteltuamme hääkuvaajamme kanssa, kyseinen kellonaika alkoi tuntua liian aikaiselta. Tarkoituksena olisi ottaa first look-kuvat ennen vihkimistä, joten siihen nähden aamusta tulisi vähän turhankin kiireinen. Klo 14 tuntuu hyvältä kellonajalta.

Olikohan tässä nyt suunnilleen kaikki. Välillä tuntuu, että hääsuunnitelmat junnaavat paikallaan eikä oltaisi saatu mitään aikaiseksi. Mutta onhan tässä jo hoidettu oikeastaan jo paljon asioita. Olisi kiva kuulla missä vaiheessa teillä muilla on hääsuunnitelmat. Mukavaa loppuviikkoa! 😊
2 kommenttia on "Häihin aikaa neljä kuukautta"
  1. Kiva kuulla sitten teidän tapaamisesta Huplin kanssa, meillä on nimittäin sama pitopalvelu :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa kiva! Kirjoittelen tässä lähipäivinä postauksen pitopalvelusta ☺️

    VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi kommentin, kiitos!

Suosituimmat postaukset

Instagram